Klubbinfo

Klubben bildades 1975 och har idag runt 200 medlemmar.
För oss handlar skoteråkande om så mycket mer än att bara åka skoter – det är en naturupplevelse, ett sätt för många att komma ut i vår vackra natur. Därför arbetar vi i klubben ständigt med att se till att medlemmarnas intressen tillvaratas och att utveckla ett bra nät av skoterleder i Leksands kommun.
Det innebär att vi, helt ideellt, sköter både dragning och underhåll av anvisade snöskoterleder samtidigt som vi ju vill ha roligt tillsammans och därför arrangerar spännande utflykter och trevliga sammankomster där alla är välkomna.
Klubben vill att skoteråkningen skall vara ett nöje under ordnade former och har därför ett bra samarbete med Leksands kommun, Räddningstjänsten Dalarna och Polisen.

Vi vet att det finns många skoterintresserade i Leksand med omnejd och vi vill därför göra det enklare för alla som delar det här intresset att få kontakt med varandra och skapa en ökad trivsel bland skoterintresserade. Där ser vi i Leksands Snöskoterklubb oss som en viktig länk och välkomnar alltid nya medlemmar.

Ju fler medlemmar vi har desto roligare kan vi ha.
Så om du har skoteråkning som intresse är du varmt välkommen att ta del av allt som Leksands Snöskoterklubb kan erbjuda genom att bli medlem hos oss. Med ditt stöd kan vi fortsätta arbeta med det vi gör för skoteråkarna i Leksand kommun.
Att våra medlemmar har en stor spridning geografiskt ser vi som positivt eftersom det skapar en bredd när vi anordnar olika arrangemang, träffar och turer.
Det är ni medlemmar som gör oss till en klubb!

Medlemsförmån hos svedea

Som medlem i Leksands Snöskoterklubb får man alltid 10 % rabatt på Svedeas skoterförsäkringar. Dessutom får klubben 10 % av det som medlemmarna betalar för sina försäkringar under första året.

Mer information om medlemskap finns här